Hot!

Πώς μπορώ να δημιουργήσω δωρεάν αγγελία στο www.aggelies.4ty.gr;

Η σελίδα aggelies.4ty.gr επιτρέπει σε όλους τους επισκέπτες να δημιουργήσουν λογαριασμό με σκοπό την καταχώρηση αγγελιών γρήγορα και δωρεάν, καθώς και την αγορά προϊόντων από υπάρχουσες αγγελίες.

Για να μπορέσετε να καταχωρήσετε έστω και μία αγγελία θα χρειαστεί να προβείτε στη δημιουργία λογαριασμού. Μπορείτε να ανεβάσετε όσες αγγελίες εσείς θέλετε εντελώς δωρεάν!

Υπάρχουν 2 πιθανοί τρόποi να δημιουργήσετε την αγγελία σας οι οποίοι περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:


Πρώτος τρόπος (χωρίς να είστε συνδεδεμένοι)

Επισκεφτείτε τη σελίδα www.aggelies.4ty.gr. Πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας». Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε εάν θέλετε να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή πριν προβείτε στη δημιουργία αγγελίας (σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας δείτε τον Δεύτερο τρόπο). Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητάει ανάλογα με το τί έχετε επιλέξει, Σύνδεση ή Εγγραφή, στη συνέχεια επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χαρίζεται-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια την υποκατηγορία που επιθυμείτε. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».

Δεύτερος τρόπος (όταν είστε συνδεδεμένοι)

Αφού είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας». Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χαρίζεται-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια επιλέξτε την υποκατηγορία της αρεσκείας σας. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αγγελία περνάει από έγκριση από την ομάδα του aggelies.4ty.gr και θα δημοσιευτεί εάν και εφόσον υπόκειται στους όρους χρήσης, μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο ημερών.


Σας προτείνουμε να ανεβάζετε πλήρεις αγγελίες με χρήσιμη περιγραφή, για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη πιθανών αγοραστών.

Ποτέ ξανά η ανάρτηση αγγελιών στο Internet δεν υπήρξε πιο εύκολη! www.aggelies.4ty.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου