Hot!

Τι περιλαμβάνουν οι δωρεάν αγγελίες από τον 4TY.GR;


O Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr, όντας ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα μέσα προβολής στο διαδίκτυο από το 2008, προσφέρει σε όλους εσάς ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία του, aggelies.4ty.gr.

Το aggelies.4ty.gr είναι μία υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε εύκολα – γρήγορα και κυρίως δωρεάν τις δικές σας αγγελίες. Αγγελίες πώλησης, ενοικίασης, ανταλλαγής, χαρίζεται, εργασία καθώς και τη δυνατότητα να γνωστοποιείτε τις υπηρεσίες σας στο κοινό του.

Προσπαθούμε να παρέχουμε όσον το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στις αγοραπωλησίες σας.

Η κάθε αγγελία περιλαμβάνει:
Τίτλο
Κατηγορία αντικειμένων, που βοηθά στην ευκολότερη εύρεση της αγγελίας.
Δυνατότητα τοποθέτησης απεριόριστων φωτογραφιών, ώστε ο επισκέπτης να έχει καλύτερη εικόνα για το προϊόν.
Περιγραφή, που μπορείτε να περιγράψετε με απεριόριστο κείμενο το προϊόν ή την υπηρεσία.
Τιμή και Διεύθυνση.
Σε κάθε κατηγορία υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων
πληροφοριών ( πχ στην κατηγορία Πώληση > Διαμερισμάτων, μπορείτε να τοποθετήσετε τα Τετραγωνικά μέτρα του, τον αριθμό δωματίων και το εμβαδόν) βοηθώντας έτσι την αγγελία σας στην αναζήτηση.
Στοιχεία επικοινωνίας, Τηλέφωνο και Κινητό.
Φόρμα επικοινωνίας για επικοινωνία του επισκέπτη μαζί σας.
Εμφάνιση αριθμών επισκεπτών της αγγελίας.
Κουμπιά like και share του Facebook για κοινοποίηση της αγγελίας.
Δυνατότητα αποστολής της αγγελίας σε κάποιον φίλο σας μέσω e-mail.

Καταχωρώντας αγγελίες στο aggelies.4ty.gr κερδίζετε χρήματα και Πουλάτε – Ενοικιάζετε – Χαρίζετε – Ανταλλάσετε πράγματα που δε χρειάζεστε πια. Μπορείτε επίσης να καταχωρήσετε και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχετε άλλα και να βρείτε δουλειά ή εργαζόμενο.

Θυμηθείτε κατά τη δημιουργία αγγελίας να την τοποθετείτε στη σωστή κατηγορία έτσι ώστε οι επισκέπτες του aggelies.4ty.gr να την εντοπίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.

ΝΕΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τρισδιάστατη διακόσμηση

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες μελέτες, σχεδιασμούς, επιβλέψεις και κατασκευή τρισδιάστατων, έργων για τη διαμόρφωση και διακόσμηση σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους, θεματικές κατασκευές, ειδικές κατασκευές σε φελιζόλ, θεματικά γλυπτά, τρισδιάστατα γλυπτά με φελιζόλ. Τα θεματικά τρισδιάστατα έργα δίνουν μία μοναδική αίσθηση στον χώρο σας και μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε χώρο: Ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, παιδικούς χώρους όπως παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές και παιδικά δωμάτια είτε αγοριών είτε κοριτσιών. Μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά στη βιτρίνα του μαγαζιού, στο τοίχο ή ακόμη και επάνω στο ταβάνι. Η μεγάλη πρόκληση μου είναι η κατασκευή νέων τρισδιάστατων σχεδίων σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου, και τις επιθυμίες του καθένα ξεχωριστά.



XEROX πολυμηχάνημα laser

Πωλείται XEROX πολυμηχάνημα laser (printer, fax copier) μοντέλο PHASER 3100MFP. Αγορασμένο €400.Ελάχιστα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου