Hot!

Οι υπηρεσίες του 4TY.GR στην αγορά της Κύπρου!

O 4TY.GR στα πλαίσια της επέκτασης του στην αγορά της Κύπρου προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών για να βοηθήσει τους Κύπριους επιχειρηματίες να προβληθούν σωστά στο διαδίκτυο με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας, των πωλήσεων και συνεπώς των εσόδων τους. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι: ιστοσελίδες, e-shop, καταχώρηση-ολοσέλιδη προβολή, banners.



ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη προβολή μέσα στον 4ty.gr που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για κάθε επιχείρηση.

Ο ιδιοκτήτης της κάθε καταχώρησης μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία που εμπεριέχονται σε αυτή πραγματοποιώντας σύνδεση μέσα από τον 4ty.gr με τα στοιχεία που του έχουν σταλεί κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Η απλή καταχώρηση στον 4ty.gr περιλαμβάνει:

1. Επωνυμία επιχείρησης και θέση για το λογότυπό της
2. Χάρτη με στίγμα στην διεύθυνσης της επιχείρησης
3. Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης (Διεύθυνση της επιχείρησης, Τηλέφωνα επιχείρησης, Κινητά τηλέφωνα, Ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail, Ιστοσελίδα (website) εάν υπάρχει, Ονόματα του επιχειρηματία και των υπευθύνων)
4. Κείμενο που αφορά την επιχείρηση και ωράριο λειτουργίας
5. Προσθήκη φωτογραφιών της επιχείρησης ή των προϊόντων

Με την καταχώρηση σας στον ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό Ελλάδος 4ty.gr κερδίζετε:

+ Γνωστοποίηση κάθε επιχείρησης
+ Περισσότερες πιθανότητες προσέλκυσης υποψήφιων πελατών
+ Πρόσβαση από όλες τις συσκευές, tablets, κινητά κτλ.
+ Οι επισκέπτες του 4ty.gr πραγματοποιώντας αναζήτηση για την εύρεση επαγγελματιών μπορούν να επιλέξουν τη δική σας ολοσέλιδη καταχώρηση 
+ Ακόμα η έμπειρη ομάδα του 4ty.gr προσπαθεί ώστε η καταχώρηση σας να έχει μία καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR επεξεργάζοντας τις συνεχείς εξελίξεις στον κλάδο της προβολής και προώθησης των επιχείρησεων εξασφαλίζει για εσάς δυναμικά sites με δικό σας όνομα στο internet. Τα sites μας προσαρμόζονται σε κινητά και tablets καθώς συνεχώς αυξάνεται το ποσοστό των χρηστών με πρόσβαση στο διαδίκτυο από τέτοιες συσκευές. Έτσι, η προσαρμογή ενός site σε αυτές τις συσκευές είναι απαραίτητη τόσο για να είναι σωστή η εμφάνιση της σελίδας ώστε να μην κουράζει, αλλά επίσης και για να εξασφαλίζεται υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης όταν πραγματοποιείται αναζήτηση από αυτές.

Ο 4ty.gr παρέχει τρία διαφορετικά προγράμματα νέων δυναμικών site για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. Στόχος μας είναι η δημιουργία ή η αναβάθμιση υπάρχοντων sites σε προσαρμοζόμενα σε κινητά και tablets για όλους, ακολουθώντας τις ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις των καταναλωτών για mobile internet. Tα sites που δημιουργούμε είναι πλήρη και μπορεί να είναι όσο αναλυτικά εσείς θέλετε με μενού και υπομενού, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ξεχωριστή σελίδα για κάθε υπηρεσία ή και προϊόν που προσφέρετε.

Τα πακέτα μας ενδεικτικά περιλαμβάνουν: Προσωπική διεύθυνση domain name, Βελτιστοποίηση του site ως προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO), Προσωπικός σχεδιασμός ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, Μενού-υπομενού, Ανανεώσεις περιεχομένου από την ομάδα του 4ty.gr, Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας, email accounts, Εικονίδια social media με link προς τη σελίδα του εκάστοτε μέσου κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin, Youtube, Blogger, Instagram, Pinterest)…

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πλεονεκτήματα των ιστοσελίδων μας:

- Κατασκευή δικού σας site με δική σας προσωπική διεύθυνση

- Προσαρμογή σε κινητά και tablets με γραφικά τελευταίας τεχνολογίας

- Υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης

- Προσωπικός σχεδιασμός ιστοσελίδας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

- Στατιστικά επισκεψιμότητας

- Σύνδεση με social media

- Πλήρες κείμενο με δυνατότητα μενού και υπομενού

- Φωτογραφίες, βίντεο, προσφορές, σελίδα επικοινωνίας και αρχεία pdf για πλήρη παρουσίαση της επιχείρησης σας

- Άμεση τεχνική εξυπηρέτηση

E-SHOP

Tα e-shop από τον 4TY.GR είναι πλήρως ανανεωμένα, τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Δείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα που παρέχει ο 4TY.GR όσον αφορά τη δυνατότητα για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop):

Όμορφο, σωστό & responsive σχεδιασμό ώστε

να επιτρέπεται η αυτόματη προσαρμογή της σελίδας του e-shop σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης (οθόνες Η/Υ, laptops, tablets και smartphones)

Δημιουργία εύχρηστων και κατανοητών e-shop

για να μπορεί ο oποιοσδήποτε να πραγματοποιήσει αγορές και να μην διστάζει

Παροχή 3 διαφορετικών πακέτων e-shop 

ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητες της επιχείρησης σας.

Εφαρμογή πακέτου SEO 

ώστε το e-shop να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και να εντοπίζεται εύκολα σε στοχευμένες λέξεις - κλειδιά

Εύκολη διαχείριση

στην προσθήκη, επεξεργασία και αφαίρεση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών και επεξεργασία εμφάνισης e-shop

Άψογη εξυπηρέτηση

και συνεχής υποστήριξη από το τεχνικό μας τμήμα, περά από την 2ωρη πρώτη εκπαίδευση

Φιλοξενούμε με υψηλές ταχύτητες και ασφάλεια

για συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας για προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.

Η δημιουργία ενός όμορφου, εύχρηστου, λειτουργικού και γρήγορου e-shop, είναι μόνο η αρχή που κάνετε μαζί μας. Είμαστε συνεχώς δίπλα σας, παρέχοντας υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και συμβουλεύοντας σας σχετικά με τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρονται για να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο internet.

BANNERS

Τα Banners είναι διαφημιστικά πλαίσια στο διαδίκτυο που παρουσίαζονται σε διάφορες ιστοσελίδες, και με ένα κλικ ο χρήστης οδηγείται σε μία ιστοσελίδα, συνήθως στο site του διαφημιζόμενου. Τα banners είναι μικρά σε μέγεθος, συνήθως σε μορφή τετραγώνου και μπορεί να είναι είτε στατικά είτε κινούμενα.

Τα διαφημιστικά banners αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Απευθύνεται τόσο σε νέους πελάτες αλλά και σε ήδη υπάρχοντες ως υπενθύμιση ή για παρουσίαση κάποιου νέου προϊόντος/υπηρεσίας. Αποτελεί επίσης ένα ισχυρό μέσο ενδυνάμωσης της εταιρικής ταυτότητας (brand name), χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κλικάρει κάποιος καθώς γίνεται παρουσίαση της επιχείρησης έτσι και αλλιώς. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τα banners ως μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές διαφήμισης.
Σίγουρα σημαντικό για κάθε διαφημιστικό banner είναι η επιλογή της ιστοσελίδας που θα εμφανίζεται. Ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα είναι πιο αποτελεσματικές για κάθε banner.

Θέλετε να αναδείξετε κάποια νέα υπηρεσία ή προϊόν; Οι διαφημίσεις με banner μέσα στο 4ty.gr μπορούν να σας βοηθήσουν, δίνοντας την ελευθερία να πείτε ό,τι θέλετε, όχι μόνο με τη χρήση κειμένου, αλλά χρησιμοποιώντας φωτογραφίες & κινούμενα γραφικά. Τα banners προβάλλονται στην αρχική σελίδα του 4TY.GR. Πρόκειται για ένα portal με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, άρα ξέρετε ότι η διαφήμιση σας μπορεί να προβληθεί σε ευρύ κοινό. Η διαφήμιση προβάλλεται και σε ιστοσελίδες της εταιρίας αλλά και σε συνεργαζόμενες σελίδες. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:

Το brand (εταιρική ταυτότητα) μιας επιχείρησης αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο της. Με την ενίσχυση του brand σας, οι πελάτες σας εμπιστεύονται & κάθε προσπάθεια προβολής σας είναι ευκολότερη. Ωστόσο, εάν η ιστοσελίδα σας είναι νέα ή η επιχείρηση σας δεν είναι ευρέως γνωστή, η διαφήμιση με banner σας επιτρέπει να κάνετε ευρέως γνωστή την εταιρική σας ταυτότητα.

Τέλος, τα banner σας βοηθ
ούν να βρείτε νέους πελάτες.

Αφού κάνετε αίτημα για κατασκευή banner, έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας το γραφιστικό τμήμα για να συζητήσετε τί ακριβώς θέλετε να διαφημίσετε (π.χ. προϊόν ή ολόκληρη την επιχείρηση) και να συζητήσετε τα κείμενα. Στη συνέχεια, ετοιμάζεται το banner σας και σε συνεννόηση πραγματοποιούνται οι αλλαγές που επιθυμείτε. Αφού συμφωνηθεί το τελικό αποτέλεσμα και γίνει και η εξόφληση του ποσού, πλέον θα αρχίσει να προβάλλεται η διαφήμιση σας στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, για το χρονικό διάστημα του πακέτου που έχετε επιλέξει.

Είτε θέλετε να προβάλετε κάποιο νέο προϊόν/υπηρεσία είτε την επιχείρηση σας γενικότερα, ο 4TY.GR σας παρέχει δυναμικά κινούμενα γραφικά με το κατάλληλο κείμενο, για να προσελκύσετε την προσοχή των πελατών. Οι σελίδες στις οποίες εμφανίζονται τα banners σας έχουν χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά και σας παρέχουμε διάφορα πακέτα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο διαθέσιμο budget.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου