Hot!

Δωρεάν υπηρεσία από τον 4TY.GR για τους επιχειρηματίες - 'to-thelo.gr'

Η υπηρεσία to-thelo.gr αποτελεί μια καινοτόμα υπηρεσία του 4TY.GR η οποία παρέχεται δωρεάν στα μέλη του οδηγού μας.

Μόνο τα μέλη του 4ty.gr μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία to-thelo.gr. Ωστόσο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να ζητήσει να γίνει μέλος του 4ty.gr ώστε να χρησιμοποιήσει και αυτός την υπηρεσία. Στην πλατφόρμα που έχουμε χρησιμοποιήσει κάθε χρήστης του internet μπορεί να ζητήσει κάποια προσφορά για το προϊόν ή υπηρεσία που τον ενδιαφέρει από τους επιχειρηματίες-μέλη του 4ty.gr. Αυτή η αναφορά ενδιαφέροντος μπορεί να είναι αρκετά αναλυτική έτσι ώστε να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά. Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρηματίες μπορούν να δεχτούν νέους πελάτες διαδικτυακά σαν να έρχονταν για παράδειγμα στο φυσικό τους κατάστημα. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και τους απλούς χρήστες-δυνητικούς πελάτες που ψάχνουν για κάποιο προϊόν/υπηρεσία σε ανταγωνιστική τιμή. Όταν υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος ενημερώνονται οι επιχειρηματίες του συγκεκριμένου κλάδου στον συνδεδεμένο λογαριασμό email τους για να μπορέσουν να αποστείλουν την προσφορά τους εφόσον ενδιαφέρονται.

Ο χρήστης/επισκέπτης της ιστοσελίδας κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του για κάτι που αναζητά, οφείλει να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα με όλα τα ακριβή στοιχεία που ζητούνται από την ιστοσελίδα προσεκτικά και με δική του ευθύνη.


Ποια είναι η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάποιο προϊόν/υπηρεσία;

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης/επισκέπτης της σελίδας πρέπει να εισάγει ένα ευπρεπές κείμενο σχετικά με αυτό που ψάχνει καθώς και τα αληθινά στοιχεία επικοινωνίας του.

Καλό θα ήταν το κείμενο και τα στοιχεία να αποτελούνται από ελληνικούς χαρακτήρες και να καταχωρούνται στις σωστές κατηγορίες, ώστε να βοηθούν τους επιχειρηματίες να σας στείλουν τις προσφορές τους.

Οι φωτογραφίες βοηθούν τους επιχειρηματίες να καταλάβουν καλύτερα για το τί ακριβώς ψάχνετε. Ο χρήστης/μέλος δηλώνει υπεύθυνα ότι οι φωτογραφίες που αποστέλλει αποτελούν πνευματική τους ιδιοκτησία.

Όλα τα αιτήματα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους χρήστες, πριν αποσταλούν στα μέλη του 4ty.gr, περνούν από έγκριση από την Εταιρία. Η έγκριση μπορεί να κρατήσει μία έως δύο μέρες μέχρις ότου αποσταλούν στα μέλη του 4ty.gr.

Η Εταιρία έχει το δικαίωμα να απορρίψει και να μην προβεί στην αποστολή ενός αιτήματος. Ο χρήστης τότε, θα ειδοποιηθεί με e-mail και θα πρέπει να ξαναδιαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και να προβεί στην δημιουργία ενός νέου αιτήματος.

Πιθανοί λόγοι ακύρωσης των αιτημάτων προσφορών είναι:

- Η ύπαρξη συνδέσμων στο κείμενο και τις φωτογραφίες της αγγελίας.
- Αιτήματα προσφορών για παράνομα προϊόντα σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο.
- Επαναλαμβανόμενα αιτήματα προσφορών για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία μέσα σε ένα 24ωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα: www.to-thelo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου