Hot!

Προβολή επιχειρήσεων μέσω του Twitter!


To Twitter αποτελεί ένα αρκετά διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότα και τις πωλήσεις της επιχείρησης σας. Μπορείτε να δημοσιοποιείτε σύντομα μηνύματα περίπου 140 χαρακτήρων και με προβολή και σε άτομα που δεν έχουν εγγραφεί στο Twitter.



Τα πλεονεκτήματα του Twitter!


Tο Twitter θα αυξήσει σημαντικά την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε (brand awareness) αποκτώντας σταδιακά ένα ευρύ κοινό. Έτσι, μπορείτε να βρείτε νέους πελάτες και να τους γνωστοποιήσετε την επιχείρηση σας!


Αλλά και για ήδη υπάρχοντες πελάτες, θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε την προσοχή τους και να μάθουν τα νέα της επιχείρησης, νέα προϊόντα και προσφορές για να οδηγηθούν σε επαναγορά των προϊόντων σας.


Γενικότερα η διαφήμιση μπορεί να κοστίσει πολλά σε μια επιχείρηση για αυτό και προτείνεται η διαχείριση σελίδας στο Twitter, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαφημιστείτε χωρίς έξοδα.


Επίσης, μπορείτε να αντιληφθείτε πολλά για την γνώμη των καταναλωτών είτε από σχόλια είτε και από τα στατιστικά που παρέχονται. Με αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας για να σχεδιάσετε πιο αποτελεσματικά την προβολή σας.


Tips για αποτελεσματικότερη προβολή στο Twitter!

Καταρχήν, ολοκληρώστε το εταιρικό σας προφίλ με logo, σύντομη περιγραφή της επιχείρησης και την ιστοσελίδα σας.

Τα tweets σας καλό είναι να περιλαμβάνουν μόνο 120-130 χαρακτήρες καθώς έχει παρατηρηθεί πως αποδίδουν καλύτερα σε σχέση με μεγαλύτερα tweets.

Να ανεβάζετε συχνά περιεχόμενο για την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ώστε να τα μάθει καλύτερα ο κόσμος και να σας γνωρίσει περισσότερο. Επιπλέον, να κοινοποιείτε tweets με παραπομπή στο site ή σε άλλα social media της επιχείρησης. Πέρα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πρέπει να προσθέτετε περιεχόμενο χρήσιμο για τους followers σας έτσι ώστε να κάνουν retweet για να σας γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι! Προσπαθήστε να δίνετε συμβουλές και να απαντάτε σε διάφορα ερωτήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανέβετε και στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης καθώς δίνεται έμφαση στο περιεχόμενο των retweets από την Google.

Προσπαθήστε να διευρύνετε τη λίστα των followers ακολουθώντας όσους σας αναζητούν και ψάχνοντας για νέα άτομα ή επιχειρήσεις με λέξεις κλειδιά που αφορούν τη δραστηριότητα σας και πράγματα με τα οποία καταπιάνεστε. Κατά συνέπεια, θα διευρύνετε σημαντικά τον κύκλο σας.
Η διαφήμιση στο Twitter (Twitter ads) αποτελεί πληρωμένο τρόπο διαφήμισης που μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να πετύχετε ορισμένους στόχους. Μπορείτε έτσι να απευθυνθείτε σε δυνητικούς πελάτες και μάλιστα με δυνατότητα συγκεκριμένης στόχευσης ανάλογα με κάποια χαρακτηριστικά, να αποκτήσετε περισσότερους followers, να έχετε πρόσβαση σε μετρήσιμα αποτελέσματα και να δείτε πώς αλληλεπιδρούν οι άλλοι με τα tweets σας. Τέλος, θέτετε τον προϋπολογισμό που εσείς θέλετε για την συγκεκριμένη διαφήμιση με χρέωση μόνο όταν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα όπως να κάνει κάποιος κλικ στη διαφήμιση, follow ή retweet.


Τόσο οι μεγάλες όσο και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν το Twitter ως ένα βασικό εργαλείο για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους χωρίς κόστος ή με χαμηλό κόστος. Εσείς ακόμα δεν έχετε χρησιμοποιήσει το Twitter για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου