Hot!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ 4TY.GR!

O Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών του.

Σκοπός του 4TY.GR αναλυτικότερα είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους, της εταιρικής τους ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση βελτιώνει τις εσωτερικές διαδικασίες της, αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και ενισχύει το brand name της αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις της.





Παρέχουμε πλήθος υπηρεσιών, οι οποίες παρουσιάζονται συνοπτικά παρακάτω:

Ιστοσελίδες: Οι ιστοσελίδες από τον 4TY.GR είναι τελευταίας τεχνολογίας με προσαρμογή σε κινητά και tablets, υψυλής αισθητικής, βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης και αρκετά καλή τιμή. Με βάση την εμπειρία μας, έχουμε δημιουργήσει για εσάς 3 πακέτα ιστοσελίδων, μέσα από τα οποία σίγουρα θα βρείτε αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

E-shop: Με ελάχιστα έξοδα, σε σχέση με αυτά του φυσικού καταστήματος και με αμελητέα πάγια μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop στο internet και να κερδίσετε καινούργιους πελάτες ενώ παράλληλα θα εξυπηρετείτε και τους ήδη πελάτες σας πιο εύκολα. Τα e-shop του 4TY.GR είναι εύκολα σε χρήση και στη διαχείριση, προσφέρουν υψηλή ταχύτητα και ασφάλεια και προσαρμόζονται σε όλες τις συσκευές για αγορές σε οποιονδήποτε χώρο.

Καταχωρήσεις: H καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη σελίδα στον 4TY.GR που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει για κάθε επιχείρηση. Η σελίδα αυτή ανήκει στην κάθε επιχείρηση εφόρου ζωής. Ο ιδιοκτήτης της κάθε καταχώρησης μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία που εμπεριέχονται σε αυτή πραγματοποιώντας σύνδεση μέσα από τον 4TY.GR με τα στοιχεία που του έχουν σταλεί κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής. Γνωστοποιήστε τώρα την επιχείρηση σας σε ευρύ κοινό στο διαδίκτυο και αποκτήστε καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Banners: Τα Banners είναι διαφημιστικά πλαίσια στο διαδίκτυο που παρουσιάζονται σε διάφορες ιστοσελίδες, και με ένα κλικ ο χρήστης οδηγείται σε μία ιστοσελίδα, συνήθως στο site του διαφημιζόμενου. Τα διαφημιστικά banners αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Ο 4TY.GR κατασκευάζει το δικό σας banner υψηλής αισθητικής, προβάλλοντας τη διαφήμιση σας σε ιστοσελίδες με υψηλή επισκεψιμότητα σε ανταγωνιστική τιμή.

Newsletters: Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR παρέχει την υπηρεσία 4tyNews (αποστολή newsletter) για αποδοτική προώθηση της επιχείρησης σας με δημιουργικό τρόπο. Με αυτή την υπηρεσία μπορείτε να γνωστοποιήσετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε ένα νέο ευρύ κοινό, πάνω από 28000 e-mails. Πρόκειται για ένα ενημερωτικό δελτίο προώθησης το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίστα των μελών του 4TY.GR που έχουν ζητήσει να λαμβάνουν newsletter.

Facebook Ads: Είτε θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα like στην σελίδα σας στο facebook ή σε κάποια κοινοποίηση, είτε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί σίγουρα ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο. Με τις προηγμένες δυνατότητες στόχευσης που παρέχει το Facebook, γεγονός που καθιστά την διαφήμιση ιδιαίτερα αποτελεσματική, μπορείτε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Ο 4TY.GR αναλαμβάνει τη διαφήμιση της επιχείρησης στο Facebook με αποτελεσματικό τρόπο.

Google Adwords: Η Google προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες να δημιουργήσουν online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για τα Google AdWords που αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν αυξημένες πωλήσεις και την κατοχύρωση μιας θέσης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εμπιστευτείτε τον 4TY.GR με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους διαφημίσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

To-thelo - Είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να αυξήσεις άμεσα το πελατολόγιο σου; Χρειάζεσαι άμεσα πελάτες και μάλιστα από ολόκληρη την Ελλάδα; Ποτέ ξανά η απόκτηση νέων πελατών δεν υπήρξε πιο εύκολη. Μπορείς να δεχτείς άμεσα κάποια επικοινωνία από όσους ψάχνουν κάποιο αντικείμενο ή υπηρεσία με τα οποία απασχολείσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις μια συμφέρουσα προσφορά! Τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής υπηρεσίας είναι πολλά, καθώς αυξάνει σημαντικά τη φήμη και τους πελάτες σας, και το κυριότερο... είναι δωρεάν!

Αγγελίες: O Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr προσφέρει σε όλους εσάς την υπηρεσία του “aggelies.4ty.gr” εντελώς δωρεάν! Σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταχωρείτε εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα δωρεάν τις δικές σας αγγελίες. Αγγελίες πώλησης, ενοικίασης, ανταλλαγής, χαρίζεται, θέσεων εργασίας καθώς και δυνατότητα προβολής υπηρεσίας… και όλα αυτά σε ένα ευρύ κοινό πανελλαδικά. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στις αγοραπωλησίες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Κάντε κλικ εδώ!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου