Hot!

Ενημερωθείτε για το ενδιαφέρον πελατών για τα προϊόντα σας! To-thelo.gr!




Έχετε επιχείρηση και θέλετε να λαμβάνετε αιτήματα ενδιαφέροντος για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας από πιθανούς πελάτες;

Τότε η καινοτομική υπηρεσία του 4TY.GR ‘to-thelo.gr’ είναι αυτό που χρειάζεστε. Αφήστε τους πελάτες να σας αναζητήσουν οι ίδιοι και λάβετε ειδοποίηση όταν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτό που έχετε να του προτείνετε. Επικοινωνήστε μαζί του και στείλετε την προσφορά σας!

Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται στους επιχειρηματίες-μέλη του 4ty.gr αποκτώντας πρόσβαση σε αρκετές δυνατότητες. Έτσι, όλοι όσοι ψάχνουν για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία το δηλώνουν σε συγκεκριμένη φόρμα και έτσι οι αντίστοιχοι επιχειρηματίες που είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία ενημερώνονται αυτόματα. 

Όλα τα αιτήματα που δημιουργούνται από τους χρήστες για να αποσταλούν στα μέλη του 4ty.gr, περνούν από έγκριση από την Εταιρία. Η έγκριση μπορεί να κρατήσει μία έως δύο μέρες μέχρις ότου αποσταλούν στα μέλη του 4ty.gr. Η Εταιρία έχει το δικαίωμα να απορρίψει και να μην προβεί στην αποστολή ενός αιτήματος προσφορών. Ο χρήστης τότε, θα ειδοποιηθεί με e-mail και θα πρέπει να ξαναδιαβάσει πιο προσεκτικά τους όρους χρήσης και να προβεί στην δημιουργία ενός νέου αιτήματος προσφορών.

Δηλώστε τώρα ενδιαφέρον και μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία ‘to-thelo.gr’. Δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται εύκολα και γρήγορα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου