Hot!

Διαφημίστε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με δυναμικό τρόπο στο internet – Banners!

Τα Banners είναι διαφημιστικά πλαίσια στο διαδίκτυο που παρουσίαζονται σε διάφορες ιστοσελίδες, και με ένα κλικ ο χρήστης οδηγείται σε μία ιστοσελίδα, συνήθως στο site του διαφημιζόμενου. Τα banners είναι μικρά σε μέγεθος, συνήθως σε μορφή τετραγώνου και μπορεί να είναι είτε στατικά είτε κινούμενα.


Τα διαφημιστικά banners αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Απευθύνεται τόσο σε νέους πελάτες αλλά και σε ήδη υπάρχοντες ως υπενθύμιση ή για παρουσίαση κάποιου νέου προϊόντος/υπηρεσίας. Αποτελεί επίσης ένα ισχυρό μέσο ενδυνάμωσης της εταιρικής ταυτότητας (brand name), χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κλικάρει κάποιος καθώς γίνεται παρουσίαση της επιχείρησης έτσι και αλλιώς. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τα banners ως μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές διαφήμισης.

Σίγουρα σημαντικό για κάθε διαφημιστικό banner είναι η επιλογή της ιστοσελίδας που θα εμφανίζεται. Ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα είναι πιο αποτελεσματικές για κάθε banner.


Για να δείτε που μπορούν να προβάλλονται τα διαφημιστικά banners από τον 4TY.GR κάντε κλικ εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου