Hot!

Πουλήστε ή ενοικιάστε κάτι ή προβάλετε τις υπηρεσίες σας δωρεάν στις 4TY Αγγελίες!


Η πλατφόρμα δωρεάν αγγελιών που παρέχει ο 4TY.GR, θα σας βοηθήσει να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε αυτό που θέλετε ή να προβάλετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία της επιχείρησης σας.

Το aggelies.4ty.gr είναι μία υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε εύκολα – γρήγορα και κυρίως δωρεάν τις δικές σας αγγελίες. Αγγελίες πώλησης, ενοικίασης, ανταλλαγής, χαρίζεται, εργασία καθώς και την δυνατότητα να γνωστοποιείται τις υπηρεσία σας στο κοινό του. Σκοπός του είναι να παρέχει σε όλους εσάς τις υπηρεσίες του με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των αγοραπωλησιών σας.

Οι κατηγορίες που αποτελούν το aggelies.4ty.gr είναι:

Πώληση - Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να πουλήσετε οποιοδήποτε προϊόν (σπίτι, οικόπεδο, αυτοκίνητο, έπιπλα κτλ) δε χρειάζεστε πια.

Ενοικίαση - Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να ενοικιάσετε σπίτια, διαμερίσματα, οικόπεδα, αυτοκίνητα κτλ.

Ανταλλαγή - Έχετε πράγματα που δε χρησιμοποιείτε και σας πιάνουν χώρο; Μπορείτε σε αυτή την κατηγορία να τα ανταλλάξετε με κάτι που έχετε ανάγκη και να βγείτε κερδισμένοι.

Χαρίζεται - Μπορείτε σε αυτήν τη κατηγορία να χαρίσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε και θέλετε να τα δώσετε σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Υπηρεσίες - Εδώ μπορείτε να βάλετε τις υπηρεσίες που παρέχετε σαν ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχείρηση και να κερδίσετε πελάτες.

Εργασία - Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε αγγελίες επιχειρήσεων που αναζητούν εργαζόμενους αλλά και άτομα που ενδιαφέρονται να εργαστούν.

Θυμηθείτε κατά τη δημιουργία αγγελίας να την τοποθετείτε στη σωστή κατηγορία έτσι ώστε οι επισκέπτες του aggelies.4ty.gr να την εντοπίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Εργαλεία της πλατφόρμας για τη διευκόλυνση σας!

- Φόρμα αναζήτηση αγγελιών.
- Λίστα. Δυνατότητα αποθήκευση αγγελιών με σκοπό την σύγκριση ή και την υπενθύμιση αγγελιών.
- Φόρμα επικοινωνίας σε όλες τις αγγελίες σας για επικοινωνία του επισκέπτη μαζί σας.
- Κουμπιά like και share του facebook για κοινοποίηση της αγγελίας.
- Δυνατότητα αποστολής της αγγελίας σε κάποιον φίλο σας μέσω e-mail.




Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του aggelies.4ty.gr είναι κοντά σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με τις αγγελίες σας και τον λογαριασμό σας.
Ξεκινήστε τώρα! Δημιουργήστε τη δική σας αγγελία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου