Hot!

Δεχτείτε προσφορές από επιχειρηματίες για αυτό που ψάχνετε - To-thelo.gr

Θέλετε να λαμβάνετε αιτήματα προσφορών από τους επιχειρηματίες για κάτι που ψάχνετε;

Θέλετε να λαμβάνετε αιτήματα αναζήτησης προϊόντων από δυνητικούς πελάτες;

Η υπηρεσία to-thelo.gr απευθύνεται σε όλους εσάς εντελώς δωρεάν!

Μόνο τα μέλη-επιχειρηματίες του 4ty.gr μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία to-thelo.gr για την επιχείρηση τους. Ωστόσο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να ζητήσει να γίνει μέλος του 4ty.gr ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει και αυτός την υπηρεσία. 

Ο χρήστης/επισκέπτης κατά την δημιουργία της αίτησης αναζήτησης προϊόντων, οφείλει να συμπληρώσει όλα τα ακριβή στοιχεία που ζητούνται από την ιστοσελίδα προσεκτικά και με δική του ευθύνη. Πιο συγκεκριμένα πρέπει να εισάγει ένα ευπρεπές κείμενο σχετικά με αυτό που ψάχνει καθώς και τα αληθινά στοιχεία επικοινωνίας του. Καλό θα ήταν το κείμενο και τα στοιχεία να αποτελούνται από ελληνικούς χαρακτήρες και να καταχωρούνται στις σωστές κατηγορίες, ώστε να βοηθούν τους επιχειρηματίες να σας στείλουν τις προσφορές τους. Οι φωτογραφίες βοηθούν τους επιχειρηματίες να καταλάβουν καλύτερα για το τι ψάχνετε. Ο χρήστης/μέλος δηλώνει υπεύθυνα ότι οι φωτογραφίες που αποστέλλει αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία. 

Όλα τα αιτήματα που δημιουργούνται από τους χρήστες για να αποσταλούν στα μέλη του 4ty.gr, περνούν από έγκριση από την Εταιρία. Η έγκριση μπορεί να κρατήσει μία έως δύο μέρες μέχρις ότου αποσταλούν στα μέλη του 4ty.gr. Η Εταιρία έχει το δικαίωμα να απορρίψει και να μην προβεί στην αποστολή ενός αιτήματος προσφορών. Ο χρήστης τότε, θα ειδοποιηθεί με e-mail και θα πρέπει να ξαναδιαβάσει πιο προσεκτικά τους όρους χρήσης και να προβεί στην δημιουργία ενός νέου αιτήματος προσφορών.

Απαγορεύεται:
- Στο κείμενο και στις φωτογραφίες της αγγελίας να υπάρχουν σύνδεσμοι.
- Αιτήματα προσφορών για παράνομα προϊόντα σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο.
- Επαναλαμβανόμενα αιτήματα προσφορών για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία στο διάστημα ενός 24ωρου.



To-thelo.gr δεν συνιστά ούτε υποδεικνύει συγκεκριμένους επαγγελματίες. Eσείς είστε υπεύθυνοι ώστε να αξιολογήσετε κάθε επαγγελματία και την προσφορά του και να επιλέξετε όποιον πιστεύετε ότι είναι ο ιδανικότερος για εσάς. To-thelo.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την προσωπική επιλογή σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου