Hot!

Οι προτιμήσεις των Ελλήνων για τις καλοκαιρινές διακοπές για το 2017!

Εσείς ετοιμάζεστε να φύγετε για τις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές; Ή έχετε πάει ήδη; Ή μήπως αποφασίσατε φέτος να μείνετε στην πόλη; Ότι και αν ισχύει από τα παραπάνω πάμε να δούμε γενικότερα ποιες είναι οι προτιμήσεις των Ελλήνων για φέτος το καλοκαίρι;
Σαντορίνη

Η Σαντορίνη, όπως πολλά χρόνια έτσι και φέτος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς των Ελλήνων όσο και των αλλοδαπών τουριστών. Σίγουρα θα έχετε ακούσει ή θα έχετε δει σε κάποια φωτογραφία το ονειρεμένο του βασίλεμα και το ενεργό ηφαίστειο που τραβάει την προσοχή πολλών τουριστών. Ένας top προορισμός για ζευγάρια (δεν είναι τυχαίο που πολλοί προτιμούν το νησί για μήνα του μέλιτος) και για οικογένειες. Τα τοπία είναι μαγευτικά με τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα ασβεστωμένα σπίτια και τα πολλά καταστήματα και εστιατόρια! Διαθέτει επίσης όμορφες παραλίες και νυχτερινή ζωή που την κάνει όμορφη για όλες τις ηλικίες!

Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο μεγάλο νησί στο οποίο μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε έτσι ώστε να ικανοποιηθεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός τουρίστας. Εδώ θα βρείτε μια πληθώρα ξενοδοχείων, καταστημάτων και νυχτερινών κέντρων για να τα περάσετε απλά υπέροχα. Μπορείτε να βρείτε παραλίες και γενικότερα τοπία ιδιαίτερα γραφικά, κάνοντας την ιδανικό προορισμό για πεζοπορία και ταξίδια με το αμάξι. Αξίζει σίγουρα να επισκεφτείτε τα διάφορα αρχαιολογικά μνημεία με κυριότερο το παλάτι της Κνωσού. Μια αρκετά δημοφιλής περιοχή είναι τα Χανιά που σίγουρα θα σας γοητεύσει και μην ξεχάσετε να περάσετε κάποιες μέρες από το Ηράκλειο, μια μεγαλούπολη για όλους!

Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι ένας πανέμορφος προορισμός που τον προτιμούν κυρίως οι Έλληνες της βόρειας Ελλάδας, με τοπία που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα. Αποτελεί μια σχετικά οικονομική λύση σε σχέση με τα νησιά και το θετικό είναι ότι είναι εύκολα προσβάσιμη. Ανάλογα με το πόδι της Χαλκιδικής που θα προτιμήσετε μπορείτε να δείτε και διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο πόδι είναι αρκετά τουριστικά με υπέροχα beach bars και τεράστια ξενοδοχειακά συγκροτήματα ενώ το δεύτερο είναι πιο ιδανικό για τους φυσιολάτρες και εκείνους που αγαπούν το κάμπινγκ. Πρόκειται για έναν καλοκαιρινό προορισμό που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος!

Πάρος

Η Πάρος είναι ακόμη ένας προορισμός που έχουν προτιμήσει πολλοί Έλληνες φέτος το καλοκαίρι. Είναι ένα από τα πιο γραφικά νησιά της Ελλάδος με όμορφα λιθόστρωτα σοκάκια, λιμανάκια και ψαροταβέρνες. Όπως για παράδειγμα στο χωριό το Πίσω Λιβάδι που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείς. Το νησί διαθέτει πολλές όμορφες και καθαρές παραλίες για όλα τα γούστα, είτε θέλετε ερημικές είτε αρκετά τουριστικές ακόμα και με extreme sports. Όσο για την νυχτερινή ζωή του νησιού; Το σίγουρο είναι ότι θα σας μαγέψει! 

Κέρκυρα

H Κέρκυρα είναι ένας από τους top προορισμούς για τα νησιά του Ιουνίου και δεν αποκαλείται τυχαία το καταπράσινο σμαράγδι του Ιονίου. Είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά στην Ελλάδα, διαθέτοντας πανέμορφες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια τα γνωστά καντούνια και έντονη νυχτερινή ζωή. Εδώ θα βρείτε μοναδικά αξιοθέατα καθώς το νησί έχει πλούσια βυζαντινή ιστορία τον πολιτισμό με τα εντυπωσιακά τοπία και τα μοναδικά αξιοθέατα της. Είναι ένα νησί με πλούσια βυζαντινή ιστορία και τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Αυτές ήταν κάποιες από τις top επιλογές των φετινών καλοκαιρινών διακοπών των Ελλήνων, και σίγουρα πρόκειται για μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε κάποια στιγμή στο μέλλον!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου