Hot!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τον 4TY.GR!

- Τί είναι ο 4TY.GR;

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR αποτελεί από τα πιο δημοφιλή portals, που με επιτυχία φέρνει κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο με τους καταναλωτές, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις της Ελλάδας με τον πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο. Η ER NET Ε.Π.Ε. (διαχειριστής του ηλεκτρονικού οδηγού αγοράς 4TY.GR), ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 με σκοπό την παροχή γρήγορης και οικονομικής προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Ο 4TY.GR με γραφεία σε Αθήνα, Βόλο και Λάρισα, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών του σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια.

Σκοπός του 4TY.GR είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου.
Η εγγύηση για την επιτυχία του 4TY.GR καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών, αλλά πάνω απ' όλα η αγάπη για τη δουλειά και το αίσθημα προσφοράς στο διαδίκτυο.

Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4TY.GR διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ως διαφημιστικό μέσο, ο οδηγός αγοράς 4TY.GR προβάλλει τις επιχειρήσεις σε πάνω από 3.000.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. 

Oλοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών μέσα από την παροχή καινοτόμων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών"!

- Πώς λειτουργεί ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR;

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα-portal έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υπηρεσίες προβολής στους εγγεγραμμένους επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού και πληροφορίες στους επισκέπτες για τους επαγγελματίες που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση.

Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις, οποιασδήποτε νομικής μορφής και οικονομικού μεγέθους, καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου που έχει εισαχθεί και θα εισαχθεί στο δικτυακό τόπο από την εταιρία, προστατεύονται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρία ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, διατίθενται δε στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση.

Για την ορθή χρήση του οδηγού, κάθε επιχειρηματίας-μέλος καλείται να δηλώνει τα αληθινά και ισχύοντα προσωπικά στοιχεία του και να ενημερώνει άμεσα τον 4TY.GR για κάθε αλλαγή στοιχείων. Τα στοιχεία αυτά δεν μεταπωλούνται.

Ο δικτυακός τόπος 4TY.GR, παραπέμπει μέσω συνδέσμων ή διαφημιστικών banners σε άλλες ιστοσελίδες, οι πάροχοι των οποίων έχουν και την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια και την εγκυρότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων και υπηρεσιών τους. Ως εκ τούτου, όλα τα μέλη και οι επισκέπτες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών και να απευθύνονται απευθείας στους παρόχους αυτών για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή/και χρήση αυτών. Ωστόσο, η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη να καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο διαδικτυακό τόπο να είναι κατά το δυνατόν αληθείς και ακριβείς. 



- Σε τί χρησιμεύει ο 4TY.GR;

Ο 4TY.GR βοηθάει τους επιχειρηματίες να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους με ποικίλες υπηρεσίες, από απλές καταχωρήσεις στον οδηγό σε μορφή ολοσέλιδης προβολής, μέχρι και την κατασκευή ιστοσελίδας τελευταίας τεχνολογίας, με καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης όπως τη Google. Μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση σας στο δημοφιλές μας portal αλλά και κατευθείαν στη Google με λέξεις κλειδιά, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης και προβολής.

Ο 4TY.GR είναι χρήσιμος για τους επισκέπτες-καταναλωτές του portal καθώς μπορούν να βρουν τους επιχειρηματίες που ψάχνουν στην περιοχή τους με ακριβή διεύθυνση πάνω στο χάρτη της Ελλάδας, προσφορές, ακόμα και τελευταία νέα επικαιρότητας. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο και ασφαλές portal που μπορεί να σας φέρει σε επαφή με τον επαγγελματία που χρειάζεστε.

- Ο 4TY.GR προσφέρει μόνο υπηρεσίες καταχώρησης στον οδηγό;

O 4TY.GR πέρα από τις καταχωρήσεις στον οδηγό και στο χάρτη της Ελλάδος, παρέχει και πλήθος άλλων υπηρεσιών που τον αναδεικνύουν σε μια σημαντική επιχείρηση προβολής και διαφήμισης στο διαδίκτυο. Καλύπτει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, κατάλληλο για κάθε επιχειρηματία που θέλει να διαφημιστεί στο internet.

- Ποιές υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία;

Ο 4TY.GR παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία όσον αφορά την προώθηση και προβολή της επιχείρησης του στο διαδίκτυο: Καταχωρήσεις-Ολοσέλιδες προβολές, Ιστοσελίδες, Newsletters, Banners, Κατασκευή E-shop, Facebook Ads, Google AdWords, Δωρεάν Αγγελίες, to-thelo.gr. Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να βρείτε στο www.4tysite.gr.

- Πώς μπορώ να κάνω αναζήτηση στον 4TY.GR; Με ποιους τρόπους;

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην αρχική σελίδα του 4TY (www.4ty.gr) γράφοντας τί αναζητάτε και πού, στον κατάλογο των επιχειρήσεων όπου μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που επιθυμείτε (www.4ty.gr/index.php?p=business-categories), στο χάρτη της Ελλάδος (http://www.4ty.gr/index.php?p=bmap) και φυσικά θα βρείτε αποτελέσματα προβολών μας με λέξεις κλειδιά στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

- Πόσο συχνά πραγματοποιείται ενημέρωση των πληροφοριών του 4TY.GR; 

Η ενημέρωση στον οδηγό μας είναι συνεχής. Σε περίπτωση που υπάρχουν αλλαγές στα στοιχεία σας ή έχετε διακόψει τη λειτουργία της επιχείρησης σας, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε.

- Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής για την υπηρεσία που έχω επιλέξει; 

Η πληρωμή για τις υπηρεσίες που παρέχει ο 4TY.GR γίνεται είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που σας βολεύει είτε με αντικαταβολή με τις συνεργαζόμενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών. Το ποσό μπορεί να εξοφληθεί κατευθείαν ή σε δόσεις για τη διευκόλυνση του πελάτη. Σε ορισμένες υπηρεσίες επιβάλλεται μια προκαταβολή πριν την έναρξη των διαδικασιών από το τεχνικό τμήμα.

- Τί μπορώ να βρω στα social media του 4ty.gr;

Εάν είστε επιχειρηματίας, καλό είναι να ακολουθείτε τις σελίδες μας καθώς μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, προσφορές, νέα τεχνολογίας και χρήσιμα άρθρα για την προώθηση της επιχείρησης σας. Και οι επισκέπτες όμως μπορούν να βρουν προσφορές από επαγγελματίες και χρήσιμα άρθρα.


- Πώς μπορώ να συνδεθώ για να κάνω αλλαγές στις υπηρεσίες που δικαιούμαι;

Για ορισμένες υπηρεσίες του 4TY.GR σας παρέχονται κωδικοί χρήσης για να πραγματοποιείτε αλλαγές στο κείμενο και τις φωτογραφίες της προβολής σας. Για να κάνετε τις αλλαγές, μπείτε στην αρχική σελίδα του 4TY.GR, πατήστε σύνδεση στο πάνω μέρος της σελίδας και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό για να εισέλθετε στο χώρο της επεξεργασίας της σελίδας.
 
Κάποια στοιχεία της επιχείρησής μου έχουν αλλάξει. Πώς μπορώ να τα αλλάξω στην προβολή μου;
 
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2421181690.

- Για πόσο καιρό θα διαφημίζομαι στον 4TY.GR;

Ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε, εξαρτάται και ο καιρός προβολής της διαφήμισης σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες υπηρεσίες παρέχονται εφόρου ζωής όπως οι καταχωρήσεις-ολοσέλιδες προβολές αλλά και η κατασκευή ιστοσελίδας με subdomain 4ty της μορφής δηλαδή www.to-onoma-sas.4ty.gr (χωρίς γραφικό κομμάτι).

- Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για την προβολή της επιχείρησης μου;

Ο 4TY.GR χαρακτηρίζεται για τις ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο του διαδικτύου. Πετυχαίνει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) με υψηλής αισθητικής δουλειά, σε οικονομικές τιμές.

Έχει χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελλάδα με πάνω από 70.000 πελάτες. Η εγγύηση για την επιτυχία του καθορίζεται και από το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, τον σεβασμό προς τους πελάτες και την αγάπη για τον συγκεκριμένο κλάδο. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβληματισμού, το τεχνικό τμήμα παρέχει συνεχή υποστήριξη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου