Hot!

Βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης και μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης!

Όσον αφορά το διαδικτυακό μάρκετινγκ (digital marketing) υπάρχουν αρκετές απορίες σχετικά με τη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) και το μάρκετινγκ των μηχανών αναζήτησης (search engine marketing). Πάμε να εξετάσουμε σε τί ακριβώς αναφέρεται η κάθε έννοια για να τις αντιληφθούμε καλύτερα.


Η βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης έχει να κάνει με τον τρόπο που εμφανίζεται μια σελίδα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μιλάμε για τα οργανικά αποτελέσματα που δεν χρειάζεται κάποιου είδους πληρωμή για την κατάκτηση τους. Υπάρχουν αρκετές τεχνικές που αφορούν τη βελτιστοποίηση seo, κάποιες από τις οποίες αφορούν την ίδια τη σελίδα όπως τα κείμενα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καθώς και άλλες που αφορούν εξωτερικά χαρακτηριστικά. Η αλλαγή στη θέση των αποτελεσμάτων δεν μπορεί να αλλάξει λοιπόν μέσω πληρωμής. Ο 4TY.GR καταφέρνει στις ιστοσελίδες αλλά και τις ολοσέλιδες προβολές να επιτυγχάνει υψηλή κατάταξη στην Google με λέξεις κλειδιά.


Από την άλλη πλευρά, το μάρκετινγκ των μηχανών αναζήτησης αφορά πληρωμένες διαφημίσεις για τον καθορισμό του τρόπου που εμφανίζεται μια ιστοσελίδα. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τα Google Adwords, τα οποία γίνονται με πληρωμή και εμφανίζουν τη διαφήμιση σας σε ειδική θέση όταν γίνονται αναζητήσεις με λέξεις κλειδιά. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνονται πιο στοχευμένα αλλά και αποδοτικά αποτελέσματα καθώς το κοινό που κλικάρει συνήθως τη διαφήμιση ενδιαφέρεται όντως για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Ο 4TY.GR έχει μπει δυναμικά και στον κλάδο του search engine marketing προσφέροντας αποδοτικές διαφημίσεις, σε χαμηλό κόστος με συνεχή έλεγχο για την καλύτερη προσαρμογή των διαφημίσεων.

Βελτιώστε τώρα την παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο είτε για τα οργανικά αποτελέσματα είτε για τα πληρωμένα, επιλέγοντας μια από τις υπηρεσίες της εταιρίας μας! Δείτε την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου