Hot!

Εμφανίστε την επιχείρηση σας με τον σωστό τρόπο στους χάρτες και τις αναζητήσεις της Google!

H νέα υπηρεσία που προσφέρει ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος αφορά την εμφάνιση της επιχείρησης σας στους χάρτες της Google καθώς και στις αναζητήσεις! Θέλετε να φαίνεται η επιχείρηση σας με στίγμα στο χάρτη όταν κάποιος αναζητά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε; Τότε η νέα μας υπηρεσία είναι ό,τι χρειάζεστε! Και το καλύτερο; Tο κόστος είναι αρκετά χαμηλό και εφόρου ζωής, χωρίς συνδρομές δηλαδή!
 
Το Google My Business αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση, κυρίως για μαγαζιά, καταστήματα, χώρους ψυχαγωγίας, εστίασης αλλά και γιατρούς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαχειριστείτε την εμφάνιση της επιχείρησης σας στα προϊόντα της Google και πιο συγκεκριμένα στους Χάρτες και την Αναζήτηση. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές που σας ψάχνουν με τοπική αναζήτηση, μπορεί να σας βρουν εύκολα και γρήγορα, βλέποντας την ακριβή θέση σας στο χάρτη. Έτσι, αυξάνετε σημαντικά τις πιθανότητες να επισκεφτεί κάποιος το κατάστημα σας, εφόσον σας βλέπει στον χάρτη και βρίσκεται εκεί κοντά.

Γιατί χρειάζεται η επιχείρηση μου την συγκεκριμένη υπηρεσία;

Με την εμφάνιση σας στο χάρτη στις κατάλληλες αναζητήσεις, όσοι βρίσκονται εκείνη τη στιγμή κοντά στο κατάστημα σας είναι πολύ πιθανόν να σας επιλέξουν, εσάς ή κάποιον από τους υπόλοιπους επαγγελματίες που προβάλλονται με αυτόν τον τρόπο, και δεν είναι αρκετοί ακόμα καθώς δεν γνωρίζουν τη δυναμική της υπηρεσίας. Με αυτήν την εμφάνιση κάποιος βλέπει όλα τα σημαντικά στοιχεία όπως τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, το ωράριο λειτουργίας χωρίς να χρειαστεί να κάνει κλικ σε κάποια ιστοσελίδα, το βλέπει κατευθείαν στον μικρό χάρτη που εμφανίζεται στις αναζητήσεις σε περίοπτη θέση.

 

Μπορείτε ακόμα να δείξετε 2-3 φωτογραφίες από την επιχείρηση, καθώς και να υπάρχουν κριτικές από ευχαριστημένους πελάτες, δίνοντας σας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Οι εικόνες θεωρούνται ιδιαιτέρως σημαντικές από την Google, για αυτό και προτείνεται η καλή ποιότητα φωτογραφιών που δείχνουν ξεκάθαρα τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Οι θετικές κριτικές θα αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα σας αλλά και την αξιοπιστία, καθώς η συγκέντρωση καλών κριτικών και η υψηλή βαθμολογία (αστεράκια αξιολόγησης) θα σας ευνοήσει. Οι πελάτες κυρίως σε επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες, θεωρούν σημαντική την κριτική από ήδη πελάτες για αυτό και μπορεί να σας δώσει σημαντικό πλεονέκτημα.

 

Δείξτε στους νέους πελάτες ότι είστε ανοιχτοί και τους περιμένετε, και χρησιμοποιήστε την Google για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις με την καταχώρηση σας στους χάρτες σε ειδική θέση.


Το έμπειρο προσωπικό του 4TY.GR αναλαμβάνει την καταχώρηση σας στους χάρτες της Google και την σωστή απεικόνιση σας στις αναζητήσεις για να βρίσκεται η επιχείρηση σας στα αποτελέσματα όταν κάποιος πελάτης αναζητάει αντίστοιχα προϊόντα/υπηρεσίες με αυτά που προσφέρετε! Και όπως πάντα σας παρέχουμε την υπηρεσία σε χαμηλό κόστος για να είναι η προβολή στο διαδίκτυο προσιτή σε κάθε επιχειρηματία! Χωρίς συνδρομές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου