Hot!

Ιστοσελίδες από τον 4TY.GR! Πλεονεκτήματα και Παραδείγματα!

Ο 4TY.GR παίζει δυνατά στο internet από το 2008 παρέχοντες υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας για την σωστή προώθηση της επιχείρησης σας. Η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει την κατασκευή της δικής σας επαγγελματικής ιστοσελίδας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής αλλά και προώθησης σε λογικές τιμές για την καλύτερη απόδοση της επένδυσης σας.


Με βάση την εμπειρία μας, έχουμε δημιουργήσει 3 διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων για εσάς, για να επιλέξετε αυτό ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. 

Η νέα γενιά ιστοσελίδων του 4TY παρέχουν πληθώρα πλεονεκτημάτων που θα σας εντυπωσιάσουν:

- Μεγάλη ποικιλία templates και προσαρμογή από τους εξειδικευμένους προγραμματιστές μας
- Χωρητικότητα για φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία pdf, ό,τι ακριβώς απαιτεί μία σύγχρονη ιστοσελίδα
- Προσαρμογή σε κινητά και tablets για σωστή εμφάνιση σε τέτοιες συσκευές που κατά κόρον χρησιμοποιούνται
- Άμεση σύνδεση με τα social media της επιχείρησης και δυνατότητα για άμεση επικοινωνία με μήνυμα στο Facebook με ένα κλικ
- Υποστήριξη βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας ως προς της μηχανές αναζήτησης (seo) για πολύ καλά οργανικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις με λέξεις-κλειδιά που αφορούν την επιχείρηση σας
- Παροχή κωδικών για πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας σε καθημερινή βάση
- Διατήρηση backup και υψηλή ασφάλεια σε περιπτώσεις κακόβουλων επιθέσεων στην ιστοσελίδα

http://www.demoplus.gr/index.php?l=el

Η ετήσια συνδρομή αποτελεί έκπληξη καθώς πέρα από την ανανέωση του ονόματος, του hosting και των γραφικών, σας προσφέρουμε και συνεχή προσαρμογή σε όλες τις νέες εκδόσεις χωρίς να πέφτει η σελίδα σας και να υπάρχουν επιπλέον κρυφές χρεώσεις.


Μπορούμε ακόμα να διαφημίσουμε την ιστοσελίδα σας με Google Adwords ή μέσω του FACEBOOK για καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα.

Με εξειδικευμένο προσωπικό, εμπειρία και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο του διαδικτύου παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη σωστή τιμή έτσι ώστε να είναι η διαφήμιση στο διαδίκτυο ανεκτή για κάθε επιχειρηματία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου